ביולין P (BIOLIN) פרה-ביוטיקה

על עורנו נמצאת שכבה של מיקרואורגניזמים (חיידקים) המגינים עלינו.

חיידקים מועילים אלה חיים באיזון עדין עם הסביבה.

כל הפרה של התנאים (חום, קרינת שמש, רוח, תכשיר קוסמטי לא מתאים וכו') עלולה לפגוע באיזון זה.

כדי לשמר את הפלורה הטבעית והמועילה עלינו לחזק את החיידקים המועילים.

החיזוק יתבצע באמצעות פרה-ביוטיקה.
מתן "מזון" ייחודי המתאים רק לחיידקים המועילים בעוד שהחיידקים שאינם מועילים לא יכולים לעכל אותו.

ביולין הוא חומר פרה ביוטי כזה.

ביולין מופיע באבקה (POWDER) ולכן ביולין P.

האבקה נמסה במים.

החומר מיועד לשילוב במוצרים קוסמטיקה לתינוקות:
(נבדק קלינית), שטיפה אינטימית, עור אקנטי (לשיקום לאחר הטיפול האגרסיבי) עור רגיש ועור מבוגר.

ניתן להשתמש בחומר גם במוצרים לשיער במיוחד למקרים של קרקפת רגישה או קשקשים, להחזרת האיזון.

שם INCI של החומר: Inulin (and) Alpha-glucan Oligosaccharide.

מינון מומלץ: 1-5%.

החומר מאושר ECOCERT.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות