שמן המפ

שמן המפ/ שמן קנביס (HEMP OIL)

השמן מופק מזרעי הצמח CANNABIS SATIVA בעלי תכולת THC נמוכה.

מקור הצמח במרכז אסיה. כיום גדל באזורים ממוזגים ובאזורים טרופיים.

השמן מכיל שתי חומצות שומן חיוניות:

45-65% חומצה לינולאית (אומגה 6), ו 14-30% חומצה אלפא- לינולנית (אומגה 3).

במוצרי קוסמטיקה השמן מעכב אבדן לחות (מים) דרך השכבה האפידרמלית והוא בעל תכונות מגינות על העור.

ניתן להשתמש בשמן למוצרי שיער (בעיקר שיער יבש) ולמוצרים לטיפול בעור רגיש, אדמומי, יבש ומבוגר.

 

  hemp oil hemp oil2

שינוי גודל גופנים
ניגודיות