שמן קוקוס מזוכך

שמן קוקוס מזוכך REFINED COCONUT OIL

שמן קוקוס מופק מבשר פרי הקוקוס שיובש.

שם INCI של השמן: COCOS NUCIFERA OIL.

עץ הקוקוס יכול להגיע עד לגובה של 30 מ' ולחיות עד 100 שנים.

העץ גדל בעיקר בין קווי הרוחב 20 מעלות צפון ל20 מעלות דרום.

בטמפרטורת החדר השמן מוצק למחצה. השמן ניתך לגמרי בטמפרטורה של 28 מעלות צלזיוס.

במוצרי קוסמטיקה יכול לשמש כבסיס לקרמים, במסנני קרינה ומוצרי טיפוח הגוף.

coconut

שינוי גודל גופנים
ניגודיות