אוליבטיס 15C

אוליבטיס OLIVATIS 15C – שמן זית מתמוסס במים

במשך מאות רבות של שנים שמן זית היווה רכיב מרכזי במוצרי קוסמטיקה.

שמן זית מגן על העור ועשיר בנגזרות פוליפנוליות, המונעות חמצון בתאים.

קל להשתמש בשמנים צמחיים בפורמולציות המכילות שמנים.
אבל קשה הרבה יותר כאשר רוצים לכלול אותם במוצרים על בסיס מים, במיוחד כאשר נדרשים למוצר שקוף.
OLIVATIS 15C מאפשר ליהנות מתכונותיו המופלאות של שמן הזית גם במוצרים נמסים במים (בדגש מיוחד על מוצרי שיער), לקבלת מוצר שקוף המשפר את התחושה בעור.

OLIVATIS 15C אינו משפיע על הצמיגות וההקצפה של המוצר המוגמר.

החומר מאושר לשימוש בכל העולם, כולל בסין.

מחירון

חומר מק"ט מחיר ל 1-5 ק"ג (שקל / ק"ג)
אוליבטיס 15C 7819 74

המחירים אינם כוללים מע"מ.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות