שמן אובליפיחה

שמן אובליפיחה (SEA BUCKTHORN OIL)

שם לטיני: Hippophae Rhamnoides Oil.

שמן האובליפיחה, ידעו גם בשם שמן אשחר רוסי.

צמח האובליפחה הוא שיח רחב ומסועף בעל פירות כתומים.

הצמח יכול לגדול בתנאי מליחות גבוהים ונפוץ במערב אירופה באזור החופים.

רוב הגידול המסחרי של הצמח נמצא בסין, אבל גם באזור רוסיה וארצות סקנדינביה.

השמן עשיר באנטיאוקסידנטים ומשמש בתעשיית הקוסמטיקה.

 

 

להזמנת המוצר חייגו 03-5581411 או השאירו פרטים בטופס בצד ימין.

שינוי גודל גופנים
ניגודיות