אינוטק H 25 P הוא פולימר סוכרי טבעי וייחודי.

מאושר ECOCERT, COSMOS.

החומר יוצר מעטפת חלקה ונעימה לעור ולשיער.

אפקטיבי במיוחד כשמשולב במוצרי RINSE OFF.

החומר הוא אבקה הנמסה במים. ניתן לשלב אותו במוצרים כגון: שמפו, מרכך שיער, ג'ל רחצה וכו'.

החומר מהווה תחליף טבעי ל POLYQUATERNIUM 10, ומאפשר ליהנות מכל התכונות החיוביות אך ללא הריח האופייני לחומר זה.

בשילוב במוצרי שיער, השיער יהיה רך יותר ובעל ברק.

לחומר תכונה חשובה נוספת, הוא משמר לאורך זמן תכונות של בשמים ורכיבים פעילים נמסים בשמן במוצרי RINSE OFF.

בדרך זו יש ל INUTEC H25P היכולת להגביר ולהאריך את תכונות הרכיבים הנמסים בשמן המשולבים בתכשיר, על העור והשיער.

שם INCI של החומר: INULIN.

מינון מומלץ: 0.5-5%

גודל אריזה
מחיר אריזה
מחיר לליטר/ק״ג
50 גרם
35
35
1 ק"ג
155
155
5 ק"ג
725
145
- -
נקה
כמות
מחיר לפני מע"מ