גוזולין אגבה

גוזולין אגבה GOSULIN AGAVE (אפקט סינדרלה)

שמחים להציג את החומר גוזולין אגבה.

מקורו של החומר באגבה הכחולה ( AGAVE TEQUILANA), צמח הגדל במדבר הצחיח של מקסיקו.

הצמח אינו דורש השקיה, הדברה או קוטלי עשבים וגדל רק מתוך האנרגיה של השמש.

תנאים קיצונים אלה יוצרים בצמח פוליסכריד יחודי: אינולין מסועף (BRANCHED INULIN).

 שם INCI:  Maltose (and) Agave Tequilana Leaf Extract.

החומר מאושר COSMOS.

במוצרים קוסמטים ניתן להשתמש בחומר לפורמולציות:

החלקת קמטים – אפקט מתיחה ומילוי מידיים כבר בריכוז נמוך ("אפקט סינדרלה").

הפחתת ברק בעור שמן.

מוצרי אנטי אייג'ינג.

קרם/ ג'ל לעיניים.

מוצרי טיפוח לגברים ונשים.

גודל אריזה
מחיר אריזה
מחיר לליטר/ק״ג
50 גרם
50
1 ק"ג
550
550
5 ק"ג
2100
420
- -
נקה
כמות
מחיר לפני מע"מ